woensdag 14 september 2011

PVV's burka

De PVV wil harde sancties tegen Iran en steunt een eventuele militaire actie tegen het land. Het belangrijkste argument is de bescherming van Israel. Meerdere malen heeft de PVV gewezen op de dreiging die van de Islam uitgaat voor Israel.
Nederlandse joden en moslims hebben een samenwerkingsverband opgericht. De bedoeling van de samenwerking is onder meer het recht op ritueel slachten te verdedigen. Dinsdag 13 september praat de Eerste Kamer voor het eerst over het verbod op ritueel slachten.Initiatiefnemers van het platform zijn rabbijn Lody van der Kamp en voorzitter Ibrahim Wijbinga van het Islamitisch Begrafeniswezen. Het Joods-Islamitische platform wil verder de gezamenlijke godsdienstige waarden verdedigen en de dialoog tussen jodendom en islam bevorderen.
(Van de site van Radio Nederland Wereldomroep van 13 september 2011).
Gezamenlijke godsdienstige waarden verdedigen? Dat kan niet. Die zijn er niet. De PVV zal op de kortst mogelijke termijn een motie indienen om dit initiatief zo snel mogelijk te verbieden, en de initiatiefnemers keihard aan te pakken. De Joods-christelijke cultuur is superieur aan de islam. Elke samenwerking dient vermeden te worden!
Uit de NRC van 13 september:
Doet Geert Wilders wat hij zegt? (..) Vandaag verschijnt Meer gebroken beloften van Geert Wilders. De SP telde in het eerste kabinetsjaar 180 moties waarvoor de PVV anders stemde dan „op basis van het verkiezingsprogramma mag worden verwacht ”.
SP-leider Emile Roemer: „Als ik zoveel aderlatingen had moeten doen, had ik een probleem met mijn achterban. Dat moet de PVV ook hebben. Wilders heeft Henk en Ingrid in de steek gelaten.” In een reactie heeft Wilders het onderzoek gekwalificeerd als „bagger”. Hij wil de subsidie aan wetenschappelijke bureaus van politieke partijen afschaffen.
Een bekende reactie van ons Übermensch. Een ongewenst feit doet men af als bagger. En afwijkende meningen moeten ad personam worden benaderd. Zoals Timmermans in zijn nieuwe column (NRC 7 september 2011) overtuigend aantoont: de tegenstander van de PVV deugt niet. Met andere woorden, moet dood. Een andere mening? Verbieden. Wie met feiten komt dient keihard aangepakt. Het KNMI doet aan onderzoek naar het klimaat? Stop alle subsidies! Wetenschappelijke bureaus? Afschaffen! De PVV heeft zelf geen wetenschappelijk bureau. Dat zou een interne tegenspraak zijn. En bovendien, vindt maar eens een wetenschapper die geen feiten mag gebruiken. Alleen de partijkrant de Telegraaf en Elsevier.
Maar er is ook geen geld voor. Alle geld gaat zitten in de opbouw van de partij. En het afkopen van misstappen. Columnist Westergaard, wiens cartoon zonder enige toestemming in Fitna werd gebruikt door onze blonde held, is er goed uitgesprongen. Toen hij ons Übermensch daarop wees, is het blondje zelf bij hem langsgekomen met een forse zak geld. "Rijkelijk gecompenseerd" zei hij zelf (NRC 13 09 2011). Da's het voordeel van een eenmanspartij, dat je zelf de kas bijhoudt. Hij had ook trouwens namens zijn vrouw gevraagd of Führer zijn haar blondeerde. Deze schijnt dat in alle toonaarden ontkend te hebben. " Laster, bagger, linkse insinuaties. It was the hand of God!"
In Denemarken hebben de traditionele partijen er genoeg van. Het zusje van de PVV, de Deense Volkspartij DF, had een onevenredig grote invloed op het beleid van de regering. Maar, er is een geweldig resultaat geboekt, waar iedereen dagelijks trots op kan zijn: de grenzen van de nationaalstaat gaan weer dicht!
Een kort citaat, für die Lieber.
Ohne den Nationalstaat kann es keine vollständige nationale politische Freiheit geben. Darum müssen wir gute Patrioten sein. Jeder Demokrat und Verteidiger der Freiheit muss per Definition ein Patriot sein. Eine Seele braucht einen Körper. Der Geist der politischen Freiheit kann außerhalb des Körpers des Nationalstaates nicht gedeihen. Der Nationalstaat ist der politische Körper, in dem wir leben. Darum müssen wir den Nationalstaat erhalten und pflegen
Wat denkt u, vriend Adolf, 1941? Voor een uitzinnige menigte? Nee hoor, vriend Geert in Berlijn, 3 september 2011. En trots dattie was!
Verschillende partijen hebben gevraagd om een Kamerdebat over Breivik en zijn relatie met de ideeën van de PVV. PVV-kopstuk Van Klaveren: "Onzinnig." Op zich wel begrijpelijk, want Van Klaveren heeft nooit zin in ideeën (krijg je alleen maar hoofdpijn van). Maar 't toont eens te meer de lafheid van de PVV. Elk debat ontlopen, nooit argumenteren. De VVD en CDA hebben er trouwens ook geen behoefte aan. Er zou eens een randje van de burka voor het ware gezicht van de PVV opgelicht kunnen worden! En trouwens, er zou tóch geen PVV-er komen. De twitters van de Führer zijn voldoende. Maar dat de PVV een paar dagen wereldnieuws was. Dat neemt niemand ze af. Ennuh, laten we heel eerlijk zijn. Wat zei Brinkman ook weer? "Mikken konnie wel hè maten? Alleen maar socialisten!" Kijk, toen zat de stemming er weer helemaal in. "Wil iemand 's op mij mikken jongens?", riep Fleurtje vrolijk. "Hier, twee schietschijfjes!", en trok haar t-shirt over d'r hoofdje. Graus ging tegen de grond van het lachen. "Toen ik dat bij mijn vrouw deed kreeg ik een aangifte aan mijn broek!"
Ons Hero mocht laatst ook weer eens op de radio. Bij onze grote vriend Eerdmans. Je weet wel, LPF. Dat waren nog eens tijden hè? Top-spektakel,alle dagen gieruh. Hij mocht zeggen of hij vond dat Wolfsen burgemeester mocht blijven. "Nee, natuurlijk niet. Hij is een gevaar voor de veiligheid!" En zou u dan burgemeester willen worden daar? Daar moest hij even over nadenken. Want dat zou geweldig zijn. Een lokaalverbod van Nieuwspoort op zijn dak, een aangifte wegens bedreiging en poging tot doodslag, alcohol in het verkeer. "Je kan niet zeggen dat ik niks van de pliesie en justitie weet", zei hij de volgende morgen in de fractie. "Maar ik vind wel, als je iets doet moet je 't goed doen. Hoeveel had onze Euro-maat Van Der Stoep ook weer gezopen? Vijf keer teveel. Grote klasse! En kreeg hij een gewone botsing? Nee, een kéttingbotsing! Supergoser."
Wat Fleurtje tóen deed kan hier niet vermeld worden. Maar zelfs Graus trok asgrauw weg en ging als een plank tegen de vlakte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Dank voor uw reactie.